Incorrect slider name. Please make sure to use a valid slider slug.

Ydelser

Møbelrens og møbelvask
Et godt vedligeholdt møbel holder længere!

Rens for erhverv og institutioner

Møbel- og Tæpperenseriet kan tilbyde møbelrens til erhverv og offentlige institutioner.

Vi er Danmarks største specialrenseri inden for møbelrens og har mere end 60 års erfaring med rensning af alle typer kontorstole, konferencestole, kantinestole, skamler og sofaer.

Vi udfører møbelrens i høj kvalitet, som mange af vores kunder i det private såvel som det offentlige har haft glæde af gennem årenes løb.

Vores møbelrens

Siden virksomhedens stiftelse i 1958, har vi haft fokus på at udvikle og anvende effektive men samtidigt skånsomme renseteknikker. Det er af stor betydning, at møblets materialer ikke tager skade under rens.

Alle møbler bliver vådrenset med en speciel sæbeblanding tilpasset de tekstiler, som møblet består af.

Genstridige pletter, der ikke forsvinder efter almindelig vask, behandler vi målrettet med særlige produkter.

Alle møbler imprægneres som udgangspunkt efter rens.

Hvilke møbler renser vi?

Møbel- og Tæpperenseriet renser alle typer polstrede og tekstilbetrukne møbler. Der findes ikke det møbel, som vi ikke kan rense.

Vi udfører rens af kontorstol, konferencestol, kantinestol, skamler og taburet.

God service og ordentlighed

Hos Møbel- og Tæpperenseriet sætter vi pris på god service. Vi ønsker altid at imødekomme vores kunder så godt, som vi kan.

Vi kan tilbyde at tage ud og foretage rens på stedet, men vi anbefaler i langt de fleste tilfælde, at vi afhenter møblerne og renser dem i vores vaskehal i Farum. Dette sikrer de bedste resultater, da vi selvsagt ikke har de samme muligheder for se møblerne tørre op og efterbehandle efter behov, hvis vi renser på stedet.

Vi bestræber os på at have en så kort leveringstid som muligt, og i de fleste tilfælde kan vi afhente møbler til rens og levere dem igen allerede ugen efter.

Nogle institutioner og firmaer vælger at sende et par møbler til “prøverens” for at få en idé om resultatet før de får vasket alle deres møbler.

Indhent et tilbud allerede i dag. Send en mail via vores kontaktformular, eller ring til 44 99 41 41.

Kontakt os