Rens af møbelbetræk

Forside > Ydelser > Rens af møbelbetræk

Professionel rens af betræk

Med en rens af møbelbetrækket fjernes ikke blot snavs, smuds og eventuelt dårlig lugt, indeklimaet forbedres nemlig også, når støv, støvmider og dyreskæl fjernes.

Som Danmarks største og ældste specialrenseri inden for møbelrens, har vi de kompetencer, der skal til, for at dine møbler igen bliver smukke med helt rent betræk.

I det følgende kan du læse mere om, hvad vi tilbyder.

Hvordan foregår en rens af møbelbetræk

Få et uforpligtende tilbud

Det første du skal gøre, når du har besluttet dig for at få din lænestol renset, er at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan både ringe til os eller sende en mail. Så giver vi dig et skarpt tilbud.

Afhentning/indlevering af betræk

Vi kan tilbyde at afhente og levere dit møbelbetræk til rens kun for kr. 200,00 tur/retur, næsten uanset hvor du bor i landet. Du kan også indlevere det selv hos os i Farum kvit og frit. 

Grundig rens

Alle løse betræk bliver kemisk renset. Dette sikrer, at betrækket ikke krymper under rensningen, hvilket er af stor betydning. Derfor er det heller ikke en god idé at give sig i kast med selv at vaske sine møbelbetræk, da man risikerer at skade materialet og i værste tilfælde, at betrækket krymper og misdannes, så det ikke længere passer.

Imprægnering

Betrækket imprægneres efter rens. Dette er altid en del af vores møbelrens. Imprægneringen sørger for, at stoffet fremtidigt er mere modstandsdygtig overfor snavs og pletter. Du vil derfor holde sig rent i længere tid.

Levering/afhentning

Nu er møbelbetrækket færdigrenset og klar til at blive pakket og leveret/afhentet.

Kontakt Os