Rens af stole

Forside > Ydelser > Rens af stole

Professionel stolerens

Vi udfører rensning af kontorstole, lænestole, spisebordsstole, konferencestole, skamler, etc. Kort sagt, alle typer polstrede stole.

Stolerens er en af vores spidskompetencer, og med det rette udstyr og know-how kan vi garantere et smukt resultat, når dine stole har været til rens hos os.

I det følgende kan du læse mere om, hvad vi tilbyder.

Hvordan foregår en stolerens?

Få et uforpligtende tilbud

Det første du skal gøre, når du har besluttet dig for at få dine stole renset, er at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan både ringe til os eller sende en mail. Så giver vi dig et skarpt tilbud.

Afhentning/indlevering af sofa

Vi kan tilbyde at afhente og levere dine stole til rens kun for kr. 200,00 tur/retur, næsten uanset hvor du bor i landet. Du kan også indlevere møblerne selv hos os i Farum kvit og frit. 

Grundig vask

Når vi har fået stolene afhentet eller indleveret, tager vi os af den i vores store vaskehal. Her vasker vi dem med en særlig sæbeblanding, som er tilpasset det materiale, som de er lavet af. Alle stole bliver vasket individuelt i hånden, og vores metoder er altid skånsomme mod det materialerne.

Pletbehandling

Selvom langt det meste snavs og smuds forsvinder ved vasken, er der sommetider genstridige pletter og skjolder, som er svære at komme til livs. Derfor udfører vi en målrettet pletbehandling for at fjerne pletter og skjolder så godt som muligt. Vi renser sommetider møbler flere gange for at få det bedst mulige resultat.

Efter 60 år i branchen har vi stor erfaring i fjernelse af pletter. Vi har set stort set alt, når det kommer til pletter på stole. Pletter og skjolder efter kaffespild, urinpletter fra kæledyr, rødvinspletter, pletter efter madspild, stearin spild og så videre.

Tørring

Efter vask og rens tørres stolene i et af vores tørrerum, så der ikke efterlades noget fugt i møblet. 

Imprægnering

Når stolene er helt tørre, får den en omgang imprægnering. Dette er altid en del af vores stolerens. Imprægneringen sørger for, at stolen fremtidigt er mere modstandsdygtig overfor snavs og pletter. Du vil derfor have en ren stol i længere tid.

Levering/afhentning

Nu er stolene færdigrenset og klar til at blive pakket og leveret/afhentet.

Erhvervsrens

Da vi ofte udfører opgaver for erhvervskunder, er vi vant til at modtage ordrer, hvor vi skal rense et stort antal møbler. Vi kan derfor tilbyde at foretage rensningen på hos os i vores vaskehal eller tage ud og rense på stedet. Vi har god erfaring med begge dele. Oftest anbefaler vi dog at foretage rensningen hos os selv, da vi har de rette faciliteter her, og så vi har mulighed for at se resultatet efter tørring og vaske stolen igen, hvis resultatet ikke er tilfredstillende.

Kontakt os gerne med det samme over mail eller tlf., hvis du overvejer at sende mange møbler til rens – vi giver et uforpligtende tilbud.

Kontakt Os