Rens af lænestol

Forside > Ydelser > Rens af lænestol

Professionel lænestolrens

Vi er eksperter i rens af lænestole. Vi har vasket utallige lånestole henover årene og har med tiden forfinet vores rense- og vasketeknikker.

Med en rens af lænestolen fjernes ikke blot snavs, smuds og eventuelt dårlig lugt fra møblet, indeklimaet forbedres nemlig også, når støv og støvmider fjernes.

Som Danmarks største og ældste specialrenseri inden for møbelrens, har vi de kompetencer, der skal til, for at din stue igen står smukt med en ny, ren lænestol.

I det følgende kan du læse mere om, hvad vi tilbyder.

Hvordan foregår en rens af lænestol?

Få et uforpligtende tilbud

Det første du skal gøre, når du har besluttet dig for at få din lænestol renset, er at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan både ringe til os eller sende en mail. Så giver vi dig et skarpt tilbud.

Afhentning/indlevering af lænestol

Vi kan tilbyde at afhente og levere din lænestol til rens kun for kr. 200,00 tur/retur, næsten uanset hvor du bor i landet. Du kan også indlevere møblet selv hos os i Farum kvit og frit. 

Grundig vask

Når vi har fået stolen afhentet eller indleveret, tager vi os af den i vores store vaskehal. Her vasker vi den med en særlig sæbeblanding, som er tilpasset det materiale, som lænestolen er lavet af. Alle møbler bliver vasket individuelt i hånden, og vores metoder er altid skånsomme mod det materiale, som lænestolen er lavet af.

Pletbehandling

Selvom langt det meste snavs og smuds forsvinder ved vasken, er der sommetider genstridige pletter og skjolder, som er svære at komme til livs. Derfor udfører vi en målrettet pletbehandling for at fjerne pletter og skjolder så godt som muligt. Vi renser sommetider lænestole flere gange for at få det bedst mulige resultat.

Efter 60 år i branchen har vi stor erfaring i fjernelse af pletter. Vi har set stort set alt, når det kommer til pletter på lænestole. Pletter og skjolder efter kaffespild, urinpletter fra kæledyr, rødvinspletter, pletter efter madspild, stearin spild og så videre.

Tørring

Efter vask og rens tørres lænestolen i et af vores tørrerum, så der ikke efterlades noget fugt i møblet. 

Imprægnering

Når lænestolen er helt tør, får den en omgang imprægnering. Dette er altid en del af vores møbelrens. Imprægneringen sørger for, at lænestolen fremtidigt er mere modstandsdygtig overfor snavs og pletter. Du vil derfor have en ren lænestol i længere tid.

Levering/afhentning

Nu er lænestolen færdigrenset og klar til at blive pakket og leveret/afhentet.

Fordele ved at få udført en lænestolrens

få en flot lænestol igen

Efter rens vil stolen få det samme pæne udtryk, den havde, som da den var ny.

rens er bæredygtigt

At få renset sin lænestol er selvsagt mere bæredygtigt end at købe en ny.

Bedre indeklima

En ren lænestol uden støv og støvmider bidrager til et bedre indeklima.

dit møbel holder i længere tid

Rens er vedligeholdelse. Et godt vedligeholdt møbel holder længere.

Kontakt Os