Vask af puder og hynder

Forside > Ydelser > Vask af puder og hynder

Professionel pude- og hyndevask

Med mere end 60 års erfaring i møbelrens, har vi gennem årene vasket utallige puder og hynder til sofaer, bænke, lænestole og så videre.

Henover årene og har med tiden forfinet vores vasketeknikker.

I det følgende kan du læse mere om, hvad vi tilbyder.

Hvordan foregår vask af puder og hynder

Få et uforpligtende tilbud

Det første du skal gøre, når du har besluttet dig for sende dine puder eller hynder til rens, er at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan både ringe til os eller sende en mail. Så giver vi dig et skarpt tilbud.

Afhentning/indlevering af puder og hynder

Vi kan tilbyde at afhente og levere dine puder eller hynder til rens kun for kr. 200,00 tur/retur, næsten uanset hvor du bor i landet. Du kan også indlevere dem selv hos os i Farum kvit og frit. 

Grundig vask

Når vi har fået puder eller hynder afhentet eller indleveret, tager vi os af den i vores store vaskehal. Her vasker vi den med en særlig sæbeblanding, som er tilpasset det materiale, som puderne eller hynderne er lavet af. Alle puder og hynder bliver vasket individuelt i hånden, og vores metoder er altid skånsomme mod det materiale, som de er lavet af.

Pletbehandling

Selvom langt det meste snavs og smuds forsvinder ved vasken, er der sommetider genstridige pletter og skjolder, som er svære at komme til livs. Derfor udfører vi en målrettet pletbehandling for at fjerne pletter og skjolder så godt som muligt. Vi renser sommetider stoffet flere gange for at få det bedst mulige resultat.

Efter 60 år i branchen har vi stor erfaring i fjernelse af pletter. Vi har set stort set alt, når det kommer til pletter. Pletter og skjolder efter kaffespild, urinpletter fra kæledyr, rødvinspletter, pletter efter madspild, stearin spild og så videre.

Tørring

Efter vask og rens tørres puder og hynder i et af vores tørrerum, så der ikke efterlades noget fugt.

Imprægnering

Når puder og hynder er helt tørre, får de en omgang imprægnering. Dette er altid en del af vores møbelrens. Imprægneringen sørger for, at puderne og hynderne fremtidigt er mere modstandsdygtig overfor snavs og pletter. Du vil derfor have en ren pude eller hynde i længere tid.

Levering/afhentning

Nu er puderne eller hynderne færdigrenset og klar til at blive pakket og leveret/afhentet.

Rens af kirkehynder

Mange danske kirker oplever, at deres bænkehynder, stolehynder og alterhynder med tiden bliver beskidte og snavsede. Hynderne og sæderne får ofte pletter af stearin, børne opkast og altervin, som ikke er så nemme af komme til livs uden professionelt udstyr og den rette viden.

Derfor kan kirker med stor fordel sende deres bænkehynder, stolehynder og alterhynder til rens hos os. Vi har god erfaring med dette, og har renset hynder for adskillige kirker i Danmark. Vi afhenter og leverer det hele for kun kr. 125,-

Kontakt Os