Rens af ældre møbler

Forside > Ydelser > Rens af ældre møbler

Professionel rens af ældre møbler

Med de sidste års fokus på genbrug og bæredygtighed er markedet for brugte møbler hastigt stigende. Det mærker vi også hos Møbel- og Tæpperenseriet, hvor vi får flere geniale fund eller smukke arvestykker ind til en omgang rens.

Som Danmarks største og ældste specialrenseri inden for møbelrens, har vi de kompetencer, der skal til, for skånsomt at rense gamle og antikke møbler.

I det følgende kan du læse mere om, hvad vi tilbyder.

Taffelstole, Amalienborg

Vores rens af ældre møbler

Få et uforpligtende tilbud

Det første du skal gøre, når du har besluttet dig for sende dine puder eller hynder til rens, er at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan både ringe til os eller sende en mail. Så giver vi dig et skarpt tilbud.

Afhentning/indlevering af sofa

Vi kan tilbyde at afhente og levere dine puder eller hynder til rens kun for kr. 200,00 tur/retur, næsten uanset hvor du bor i landet. Du kan også indlevere dem selv hos os i Farum kvit og frit. 

Skånsom vask

Når vi har fået puder eller hynder afhentet eller indleveret, tager vi os af den i vores store vaskehal. Her vasker vi den med en særlig sæbeblanding, som er tilpasset det materiale, som puderne eller hynderne er lavet af. Alle puder og hynder bliver vasket individuelt i hånden, og vores metoder er altid skånsomme mod det materiale, som lænestolen er lavet af.

Pletbehandling

Selvom langt det meste snavs og smuds forsvinder ved vasken, er der sommetider genstridige pletter og skjolder, som er svære at komme til livs. Derfor udfører vi en målrettet pletbehandling for at fjerne pletter og skjolder så godt som muligt. Vi renser sommetider stoffet flere gange for at få det bedst mulige resultat.

Efter 60 år i branchen har vi stor erfaring i fjernelse af pletter. Vi har set stort set alt, når det kommer til pletter. Pletter og skjolder efter kaffespild, urinpletter fra kæledyr, rødvinspletter, pletter efter madspild, stearin spild og så videre.

Tørring

Efter vask og rens tørres puder og hynder i et af vores tørrerum, så der ikke efterlades noget fugt i møblet. 

Imprægnering

Når puder og hynder er helt tørre, får de en omgang imprægnering. Dette er altid en del af vores møbelrens. Imprægneringen sørger for, at puderne og hynderne fremtidigt er mere modstandsdygtig overfor snavs og pletter. Du vil derfor have en ren pude eller hynde i længere tid.

Levering/afhentning

Nu er puderne eller hynderne færdigrenset og klar til at blive pakket og leveret/afhentet.

Kontakt Os