Sofarens

Forside > Ydelser > Sofarens

Professionel rens af sofa

Er din sofa medtaget efter mange års brug? Har du lige fundet din sofa på et loppemarked? Eller er det et arvestykke, der trænger til en rens, før den kommer i brug?

Sofarens er en af vores spidskompetencer, og med det rette udstyr og know-how kan vi garantere et smukt resultat, når din sofa har været til rens hos os.

Som Danmarks største og ældste specialrenseri inden for møbelrens, har vi de kompetencer, der skal til, for at din stue igen står smukt med en ny, ren sofa.

I det følgende kan du læse mere om, hvad vi tilbyder.

Hvordan foregår en sofarens?

Få et uforpligtende tilbud

Det første du skal gøre, når du har besluttet dig for at få din sofa renset, er at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan både ringe til os eller sende en mail. Så giver vi dig et skarpt tilbud.

Afhentning/indlevering af sofa

Vi kan tilbyde at afhente og levere din sofa til rens kun for kr. 200,00 tur/retur, næsten uanset hvor du bor i landet. Du kan også indlevere møblet selv hos os i Farum kvit og frit. 

Grundig vask

Når vi har fået sofaen afhentet eller indleveret, tager vi os af den i vores store vaskehal. Her vasker vi den med en særlig sæbeblanding, som er tilpasset det materiale, som sofaen er lavet af. Alle sofaer bliver vasket individuelt i hånden, og vores metoder er altid skånsomme mod det materiale, som sofaen er lavet af.

Pletbehandling

Selvom langt det meste snavs og smuds forsvinder ved vasken, er der sommetider genstridige pletter og skjolder, som er svære at komme til livs. Derfor udfører vi en målrettet pletbehandling for at fjerne pletter og skjolder så godt som muligt. Vi renser sommetider sofaer flere gange for at få det bedst mulige resultat.

Efter 60 år i branchen har vi stor erfaring i fjernelse af pletter. Vi har set stort set alt, når det kommer til pletter på sofaer. Pletter og skjolder efter kaffespild, urinpletter fra kæledyr, rødvinspletter, pletter efter madspild, stearin spild og så videre.

Tørring

Efter vask og rens tørres sofaen i et af vores tørrerum, så der ikke efterlades noget fugt i møblet. 

Imprægnering

Når sofaen er helt tør, får den en omgang imprægnering. Dette er altid en del af vores sofarens. Imprægneringen sørger for, at sofaen fremtidigt er mere modstandsdygtig overfor snavs og pletter. Du vil derfor have en ren sofa i længere tid.

Levering/afhentning

Nu er sofaen færdigrenset og klar til at blive pakket og leveret/afhentet.

Rens på stedet

Vi foretrækker at foretage rensningen på vores renseri i Farum, hvor opnår de bedste resultater. Her har vi de rigtige faciliteter til rensning af møbler, og vi kan se resultatet når møblet er tørret op og gentage eller efterbehandle, hvis det er nødvendigt.

Men vi har også mulighed for at tage hjem til dig og foretage rensningen. Dette kan være en fordel hvis der er tale om et meget stort og uhåndterbart møbel.

Når vi renser sofaer på stedet, har vi selvsagt ikke de samme muligheder, som når vi renser møblerne på vores renseri i Farum.

Fordele ved at få udført en sofarens

få en flot sofa igen

Efter rens vil sofaen få det samme pæne udtryk, den havde, som da den var ny.

rens er bæredygtigt

At få renset sin sofa er selvsagt mere bæredygtigt end at købe en ny.

Bedre indeklima

En ren sofa uden støv og støvmider bidrager til et bedre indeklima.

din sofa holder i længere tid

Rens er vedligeholdelse. Et godt vedligeholdt møbel holder længere.

Kontakt Os